1: Το Άσπρο χρώμα συμβολίζει τις Θετικές Ενέργειες. Το Μαύρο τις Αρνητικές.

2: Ο Ελληνικός Μαίανδρος και το σύμβολο του ΤΑΟ της Άπω Ανατολής, ότι οι Θετικές και Αρνητικές ενέργειες, ΤΟ ΘΗΛΥΚΌ ΚΑΙ ΑΡΣΕΝΙΚΌ, η μέρα και η νύκτα, ο Θεός και ο Διάβολος, Αποτελούν Ενότητα και Αλληλοπεριέχονται.

3: Το κόκκινο συμβολίζει την δημιουργική φωτιά που αναπτύσσεται από την αλληλοεπίδραση των δυο      αντιθέτων.

4: Τα Ισοσκελή Τρίγωνα συμβολίζουν την Αιώνια Τριαδική Αρχή του Σύμπαντος, ΕΓΩ, ΣΚΕΨΗ, ΒΟΥΛΗΣΗ που τρέφει Κάθε Ζωή, το Καλό και το Κακό, τον Θεό και τον Διάβολο….

5: Το ΤΑΟ στην Κινέζικη Ιδεογραφή, παρίσταται με την πίσω πλευρά μιας ανθρώπινης κεφαλής και ένα σύμβολο της ρηματικής δήλωσης του Πηγαίνω. Σημ. «Δεν δύναται να Υπάρξει Πηγαίνω, Χωρίς ΕΓΩ-ΣΚΕΨΗ-ΒΟΥΛΗΣΗ»

6: Το Τετράγωνο κατά τους Αρχαίους μας, Συμβολίζει την Εμφάνιση του Έργου που προκύπτει στον Ορατό Κόσμο από την Δράση της Αόρατης και αιωνίως παρούσας «Αγίας Τριάδος», ΕΓΩ-ΣΚΕΨΗ-ΒΟΥΛΗΣΗ-ΠΡΟΚΥΠΤΟΝ ΕΡΓΟ.

7: Η Βάση των Αιγυπτιακών Πυραμίδων και ο Ελληνικός Μαίανδρος είναι Τετράγωνα, τα Ισοσκελή Τρίγωνα η ερμηνεία που προανέφερα και το σημείο Μηδέν στην κορυφή της Πυραμίδας, συμβολίζει την Ισχύ του Νόμου του Τέσσερα, ΕΓΩ-ΣΚΕΨΗ-ΒΟΥΛΗΣH-ΠΡΟΚΥΠΤΩΝ ΕΡΓΟ στο Μέγιστο και Ελάχιστο του Σύμπαντος.

Η ίδια ερμηνεία καλύπτει και την γνωστή Τετρακτύ του Πυθαγόρα.

 

Γράψε Σχόλιο

27 αναζητήσεις. 0,406 δευτερόλεπτα.