Ως Δημιουργός του χώρου σας καλωσορίζω.

Το βιβλίο που βρίσκετε στην δεξιά πλευρά της ιστοσελίδας «Αναζητήσεις, Συμπεράσματα και Απαντήσεις στην διαχρονική συκοφαντία του Ανθρώπου» είναι Έργο Ζωής και προέκυψε από τον διακαεί πόθο μου να ανακαλύψω τις πραγματικές αιτίες της ανθρώπινης δυστυχίας…

Το πέτυχα, αλλά η αλήθεια που προσέγγισα, είναι ΕΞΩ από την σημερινή σφαίρα νοημοσύνης, φιλοσοφίας, παιδείας και πληροφόρησης  του Δυτικού Κόσμου. Ενός Κόσμου τόσο βαθειά παραπλανημένου, συκοφαντημένου και άριστα καθοδηγούμενου από πανίσχυρες δυνάμεις προπαγάνδας και μέσων ενημέρωσης, ώστε να ακυρώνει αφ’ εαυτού του, την αποτελεσματικότητα της όποιας Αλήθειας ανακαλύπτεται. Πως θα μπορούσε να είναι διαφορετικά;

Η σημερινή πραγματικότητα της Ψυχικής, Νοητικής και Αισθαντικής κατάστασης του Ανθρώπου, είναι το άθροισμα μια παιδείας που ξεκινά με τον βιασμό της πρώτης του αναπνοής στα μαιευτήρια, την παγωνιά του βρεφικού θαλάμου,  την συστηματική παιδεία του στην Βία, το Μίσος και την Καταστροφή και τέλος, την διαστρέβλωση της Ερωτικής του συμπεριφοράς κατά την εφηβεία.        Μια διαστρέβλωση που τον οδηγεί στην μοναξιά, την θλίψη και τον θάνατό του στην εντατική ή στον παγωμένο θάλαμο κάποιου νοσοκομείου και με κάποια άγνωστη αποκλειστική δίπλα του…..

Παρά τα λαμπερά επιτεύγματα των ειδώλων που λατρεύουμε, το σύνολο του πολιτιστικού μοντέλου που ο Δυτικός Άνθρωπος Εντεταλμένα ανέπτυξε, μέσω του ορθολογισμού, των επιστημών και του χρήματος, οδήγησε τον Πλανήτη στην σημερινή κατάσταση ολοκληρωτικής δούλωσής του και αφανισμού της ζωής.

Οι κλιματικές αλλαγές ξεκίνησαν όπως και η ανακατανομή της Γήινης μάζας, το δε πυρηνικό εργοστάσιο συλλογής ηλεκτρικής ενέργειας από το περιβάλλον στην Φουκουσίμα, θα μολύνει με ραδιενέργεια τους Ωκεανούς για πεντακόσιες χιλιάδες χρόνια και τέλος, η παραφροσύνη έχει βάλει τόσο γερά θεμέλια στην ανθρώπινη συμπεριφορά, ώστε ανυπομονεί διακαώς την Έλευση της Αποκάλυψης.  Όπως ακριβώς την διατύπωσε ο Ιωάννης πριν από δύο χιλιάδες χρόνια…..

Σύμπτωση;  ΔΕΝ νομίζω!!! Ο Δρόμος Στρώθηκε από ένα Παραφρονημένο Ιερατείο, το Οποίο Επηρμένο από την Κατανόηση των Νόμων της Ζωής Που προσέγγισε και την Δυνατότητα Ελέγχου που Είχε σ’ Αυτήν, Πίστεψε ότι Δύναται το Αδύνατον….

Το βιβλίο απαντά στο πως και γιατί συνέβησαν όλα Αυτά και απευθύνεται σ’ Αυτούς που συνέργησαν να ολοκληρωθούν τα σχέδια Αυτού του Ιερατείου, υπενθυμίζοντας το γνωμικό του Ηράκλειτου που εξακολουθεί λέγει, ότι… «Αυτοί που Κοιμούνται, Είναι Εργάτες και Συνεργοί σε Όσα Γίνονται στον Κόσμο μας»….

ΥΓ. Τις μέρες αυτές, «Οκτώβριος του 2015», έγινε γνωστό μέσω της απονομής του Νόμπελ Φυσικής ότι τα Νετρίνα Έχουν Μάζα και το Ερώτημα που επιθυμώ να θέσω σ΄Αυτούς τους επιστήμονες, αλλά και στους αναγνώστες του βιβλίου είναι:

Το Εγώ η Σκέψη και η Βούληση, Ως Ενιαία Τριάδα, που Πληρεί Κάθε Ζωντανό Πλάσμα στο Διηνεκές του Σύμπαντος, Έχει Μάζα;;;

Ευάγγελος Βαρελίδης.

 

Γράψε Σχόλιο

27 αναζητήσεις. 0,364 δευτερόλεπτα.