Ευρισκόμενος στην 22η ημέρα της νηστείας μου και αφού ζύγισα καλά τις αντιδράσεις και συμπάθειες του περιβάλλοντός μου και υπολογίζοντας σοβαρά την απειλή των κοινωνικών υπηρεσιών του Δήμου Σταυρούπολης για τον εγκλεισμό μου  σε ψυχιατρικό άσυλο, από το οποίο θα έβγαινα φυτό. Αποφάσισα να αναβάλω το εγχείρημα της Νηστείας μου και να συνεχίσω ευρισκόμενος  στη γραμμή άμυνας κατά της Νέας Εποχής και της Νέας Τάξης Πραγμάτων, που Σκουληκιασμένες και Μισάνθρωπες Ψυχές σχεδίασαν και εκτελούν….. .

Επιχειρείτε η Δούλωση του Συνόλου της Ζωής του Πλανήτη και αυτό είναι μια Ύβρις απέναντι στο Μεγαλείο της Δημιουργίας που μας Έχρισε Συνδημιουργούς του Κόσμου και όχι καταστροφείς του…..

Το πολιτιστικό μοντέλο καταναλωτισμού που μας επεβλήθη  ποντάροντας στον εκχυδαϊσμό και εκπόρνευση της Ζωής μας πέτυχε τους στόχους του.                                                        Μας αχρήστευσαν Συναισθηματικά και Νοητικά, μισούμε τα πάντα και είμαστε Βουλητικά παράλυτοι περιμένοντας τον Άγιο Βασίλη να μας σώσει..

Είμαστε υποχρεωμένοι να αντιδράσουμε στο τερατώδες κακό που έρχεται, για να μην χρεωθούμε στη μνήμη της Δημιουργίας την καταστροφή της Ζωής αυτού του Πλανήτη.

Να είστε όλοι καλά.

 

8 Σχόλια προς “Προς τους φίλους αναγνώστες της Ιστοσελίδας μου.”

Γράψε Σχόλιο

26 αναζητήσεις. 0,673 δευτερόλεπτα.